dimecres, 12 de març del 2008

BEBÉ A BORDO


I si, des del passat 26 de Febrer que a casa som 1 més. El Guillem ha arribat amb molta puntualitat i ja s'ha instal·lat a la nostra habitació, el puta. Avui amb uns companys de La Cooperativa li hem anat a equipar una via. De fet ja fa uns dies, ells li van reservar una línia molt guapa i avui l'hem equipat. Fa uns trenta cinc metres, calen dotze cintes i surt, creiem, 6a+. Que per l'edat que té ja està bé. Es una fissura preciosa. Com ell. No. Ell és encara més maco. Ell és algo així com La Roca Regina, El Tozal del Mallo, La Paret del Gallinero, El Congost de Montrebei, El Mallo Fire, l'Oest del Naranjo, el Cavall Bernat i El Cerví tots junts. Molt més...Que hem de dir...
Tant la mare com el petit es troben molt bé i creix a una velocitat d'espant. Ell.


La prova.


Total que aquest és el motiu pel que ara feia uns dies que no escrivia. Bona causa. Ah! Per cert, l'escola on trobem la via encara està sota secret de sumari i tant bon punt La COOPERATIVA ho cregui oportú us informarem. De moment, ja hi tenim quatre vies cosides de més de trenta metres totes. La més fàcil, de moment, la del pobre Guillem. Una pista: És a l'Alt Urgell. Una altra pista: S'hi va per una pista. I com no hi ha dos sense tres, una altra pista: Millor 4x4.

6 comentaris:

tesuperas ha dit...

Jo sempre he defensat la teoria que el nombre de vies equipades anualment, està intrínsecament* relacionat amb l'index de taxa de natalitat, i reien de mi...
Felicitats a tots dos pel nou benvingut i recordeu de ensenyar-li: "parabolt: maco", "fi-fi: caca".

Missatge per Guillem: (Babot, no llegeixis. He dit per Guillem!)

Hola Guillem, si el papa et diu d'anar a fer vies de més d'un llarg: "caca!". Fesme cas: sempre corda de 10,5 o matalàs. I recorda: La mama sempre té raó. El Papa té raó quan la mama vol.

Una abraçada a tots dos... vull dir a tots tres!



*intrínsecament: no sé que vol dir, però fa goig la paraula...

Anònim ha dit...

Albert MOLTISSIMES FELICITATS.

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Enhorabona! que disfrutis la paternitat, fa poc que he conegut el teu bloc, si no et fa res et linkaré al meu.

Gatsaule ha dit...

No ens coneixem de res, però rep l'enhorabona de cor !

No hi ha res que m'agradi més que els altres tinguin criatures.....

Xavi ha dit...

Hola Albert! Felicitats per la nova paternitat. Ara ja ens podem apuntar a les sortides de pares escaladors. Ja pots treure de la motxilla els aliens i camalots i posar-hi els dodotis, biberons i xumets...tot una nova experiència. Bona pinta tenen les noves tàpies!
Records!

ALBERT ha dit...

Jaume, cap problema, jo també t'he linkat. I a tu Gatsaule també. Xavi, guapa la presentació d'en Dr. Kurt Albert, eh? Llarga i guapa! Ja ens trobarem penjats per aquí l'Alt Urgell, tot canviant volquers.