dilluns, 3 de desembre del 2007

COMENÇA LA TEMPORADA

Si senyors. S'ha acabat la bona vida i ha arribat el moment de guanyar-se les garrofes per poder tornar-hi més tard. Aquí ho tenim tot a a punt. NOMÉS ENS FALTA LA NEU. Divendres, amb el Bonatti i tres més vam pujar a fer la primera (per mi) rando de la temporada. M'agradaria poder dir que vam fer el Font Blanca o La Serrera o qualsevol dels espectaculars pics que tenim per aquí, però no. Vam pujar per les pistes. Tot i això, vam sortir del peu de la Canaleta i desprès per la Balma fins el cap de la Coma. Un cop a dalt, vam pujar fins a la collada de l'Angonella. Un total de casi mil metres de desnivell. UN CONSELL: si voleu fer-ho (fins el collet), porteu les ganivetes i poseu-les. La pala que et porta al collet està feta un vidre. De fet, un dels que venia amb nosaltres, i que tenia poca experiència amb els esquis de rando, va caure i va baixar tota la pala de cap, saludant als rocs que li passaven pel costat i li perdonaven la vida. És lo que hi ha. De moment hem de fer amb això i ja és més que l'any passat, però la cosa pinta malament. Espero nevi i treballem una mica. Sinó, ja podrem tancar botigues, estacions i casi que la frontera i tot. Ara per ara, l'estació te obertes un parell de pistes. A la Coma, la neu no està malament però, quan hagi passat la marabunta de la Puríssima, ja veurem com quedarà.

Canviant de tema, tinc una casi-cosina que es ven una molt bona OCASIÓ: Una furgo Volkswagen MULTIVAN BEACH T5. Nova de trinca (16.000 km). 130 CV 2.5 TDi. Matricula andorrana J3...NO porta sostre elevable, però està força equipada per viure-hi. Els seients de davant es giren i els de darrera fan llit. Porta taula i segona bateria. I bastants accessoris (mp3, leds, AC, volant ....) Està guapa. Demanen 31.000 euros, però potser estan disposats a dialogar. Si voleu parlar amb ells els podeu contactar al +34 650 163 660. La furgo la vaig veure aquest cap de setmana i està impecable. A que sembla que tingui comissió? doncs, no. Ho faig per vosaltres, que val la pena.

Foto: David Ledesma

10 comentaris:

Isidre Escorihuela ha dit...

Ei Albert, ja has fet randonee? Cullons quins impacients...Jo m'espero a que nevi em nego a fer-ho per neu artificial. Digue'm ruc però sóc com sóc. La furgo es molt temptadora però si no s'aixeca no em serveix...Som tres !!!.
Com tenim les samarretes?.
Cuidat bou

Anònim ha dit...

La furgo no està dins de les nostres prioritats peró la neu si aixi que si en lloc de vendre la furgo ens vens neu encar podriem fer tractes.

Petons

Eli

Ja estat content amb el futur consol d'Ordino?

ALBERT ha dit...

Hola Eli. Que més voldria jo que tenir neu de sobres per vendre. Més val que ens posem a resar tots i de valent sinó anirant maldades.
Per tots.
Et torno el petó.
En quant al cònsul nou, d'aquí quatre anys et dirés si n'estic content o no. Crec que sí, però.

Anònim ha dit...

COMUNICAT A TOTS ELS COMERCIANTS TEMPORERS:

1 LA TEMPORADA D'ESQUI COMENCE PER NADAL I ACAVA PER SETMANA SANTA. SI S'ALLARGA DE LA PURISSIMA FINS L'1 DE MAIG ES TRACTE DE "TEMPORADA EXEPCIONAL".

2 LA TEMPORADA NO DEPENT UNICA I EXCLUSSIVA-MENT DEL PONT DE LA PURI.

3 LA CRISIS NO LA SOLVENTA UNA NEVADA A PRIMERS DE DESEMBRE , ES MES GREU QUE NO NEVI PER REIS.

4 SI NO NEVE, NEVARA.

5 NI RESAR AL MILLOR DEU, NI VOTAR AL MILLOR CONSUL ET GARANTIRÁ UNA BONA TEMPORADA

ALBERT ha dit...

Joder , chaval. Si que has tornat inspirat de Disneyland. Aixó de lligar amb el pato Donald t'ha anat bé. Aquí, s'ha plorat es plora i es plorarà sempre. La temporada comença com l'anterior peró, el que és pitjor, amb neu. Tu fes que no nevi abans de Nadal que ja veuràs quines hosties es repartiran. "Temporada exepcional".....diu. El cabrón. I sí, crec que aquest nou cònsul ens pot anar bé, al menys te idees noves. Però, com ja he dit, d'aquí quatre anys ho sabrem.

Anònim ha dit...

JA neva ,tot sol.lucionat.

Anònim ha dit...

Fa dies que no escrius, tot OK??????????????????????

Eli B.S.

Anònim ha dit...

Tot Ok Eli, tot OK. El que passa és que un es passa els dies tancat a la botiga i aixó no dona per molta narrativa. A veure si un dia d'aquests vaig a pendre l'aire i m'inspiro una mica. Però tranquila, tot OK.

Anònim ha dit...

Es nota que aquesta foto te l'ha fet un tio que controla...

A veure si em passo a veure't per la botiga.

Una abraçada

El fotógrafo

ALBERT ha dit...

Aquesta foto la fet un fotografo que te kagas i s'ha de dir que entre els dos i amb laneu que hi havia en aquell moment encara ens va quedar prou be el resultat final. Igual que les altres fotos del Jordi. Ja ens veurem PAPUCHI.