diumenge, 16 de desembre del 2007

EL PRIMALOFT

Tinc una seguidora del blog que em demana com és que fa dies que no escric i un altre, que s'interessa per saber que és un PRIMALOFT, així que ho tinc fàcil. Avui parlarem del Primaloft. Tot i que preferiria escriure sobre aquesta o aquella via, però (i això m'ho dic a mi mateix) ara no toca. Aquest teixit sintètic ja fa uns anys que va aparèixer en el món de la neu i muntanya i ja s'està guanyant el seu racó en tots els departaments tèxtils de botigues especialitzades. Té les mateixes propietats que la ploma i alguna més. Sensació tèrmica brutal (això vol dir que és molt calent quan te que ser calent i fresc quan toca no ser calent), comprimible com la ploma. Així com la ploma és millor que no es mulli, el Primaloft tolera l'aigua força bé i s'asseca molt ràpid. Es paravent i ventila igual que el Gore-Tex. Total: UNA GANGA. Ah! I no pesa res. Nosaltres treballem amb The North Face, però l'he vist en diferents marques. El model de la foto es diu REDPOINT OPTIMUS JACKET i el podeu veure millor a la seva web. Si el voleu veure a casa nostra, heu de venir al poble de La Cortinada a la Vall d'Ordino a Andorra. No tenim pàgina web ja que l'artista que ens l'havia de fer l'any passat, que per cert fa 8a, va patir una crisi sentimental aguda i no va poder acabar-la. Nosaltres, l'any passat em vam tenir una de económica de crisis, així que si ens recuperem aquest any, el primer objectiu és la web.
És tot. A part daixò, us puc dir que hi ha força neu. Fora pista encara no. Ens arriben algunes soles amb uns forats de dos parells de collons. "Es que m'he posat fora pista i..." ens diuen. No tinc, encara cap informació sobre rando fora de pistes, però penso que millor tenir una mica de paciència. A Arcalís el sector de Creussans, encara no està obert al públic i per fer-hi alguna pujada segur que està bé. Demà, si puc, ho aniré a veure. Us mantindré informats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estas fet un crack! T'hauré de fitxar per la revista.

Si t'aborreixes donat un tomb per http://davidledesma.blogspot.com

A veure que et sembla. Encara està molt verd però espero anant donat-li forma.

Per cert, compto amb tu per alguna sessió de fotos aquest any. Tinc un parell d'idees en ment que poden ser molt xules.

Una abraçada futur papuchi!

Anònim ha dit...

David, màquina, guapes les fotos. No tens activada l'opció del comentaris. També, guapa la revista de vallnord, el Xoxo està emocionat. Jo també. En quant a futures sessions de fotos, estic a la teva sencera disposició.
Ens veiem

DAVID LEDESMA ha dit...

Albert,

si tens una estona mira't el nou post que he penjat al blog. No te desperdici.

Per cert, si no t'importa. Des d'aqui convido a tots els teus lectors que entrin i ho vegin:

http://davidledesma.blogspot.com/


Flipareu!

Ojalá ens toqui això aquest any!

Salut a tots

Anònim ha dit...

Hola Albert
Potser pujo la primera setmana de l'any i la jaqueta m'interessa i unes botes de muntanya.
Ja sé que aquí no és el lloc més adient per donar-me informació de preus,.... Et dono la meva adreça i si ets tan amable me'n fas 5 cèntims.
Gracies
Mingo
dmortes@xtec.cat