divendres, 5 de febrer del 2010

EL PIC DE BESALÍ

La Gemma obrint traça amb el Besalí de fons

Aquesta és bona. Molt bona. Molt bona perquè la Gemma i un servidor feia que no s'enfilaven a una muntanya ELS DOS JUNTS des del Juliol del 2007. Concretament els Pics D'Eriste. Sense neu. Amb neu, l'últim cop, va ser la Canal del Canut al pic de Comapedrosa al Maig del 2006. Ha plogut i ha nevat. Degut a aquest parell que veieu al final del post, hem tingut poca vida de parella. Molt poca. Per aixó dic que aquesta és bona.



Els Déus ens han acordat un matí de fantasia i tots dos hem pogut gaudir d'una jornada excepcional. Ni una traça de pujada, ni una de baixada. Tot i que abans d'ahir ja vam estrenar-nos per la Vall de Rialb amb unes condicions potser millors que les d'avui, el Pic de Besalí amb els seus modestos 2639 metres d'alçada, ens ha semblat avui la muntanya més ben parida del planeta. Teniem uns 10 centímetres de neu fresca i les traces de baixada donen fé de la qualitat de l'esquiada.



Un cop al cotxe ens hem parat a dinar a cal CONEJOS de Llorts, al Restaurant EL PONT DE LES MINES. Brutal. Unes llenties amb arroç, rotllo Dal-Bhat, unes broquetes de xai i una inigualable tarta de poma han arrodonit el dia, si aixó era possible. Hi tornarem, de ben segur, però el plaer tant físic com espiritual d'avui, costarà igualar. Capes i capes...

Tot el dia presents.

8 comentaris:

Mingo ha dit...

Ostres Albert quina neu més bona, d'aquella que te la poses a la ma bufes i no en queda res. Em venen al cap amb enyorança els anys que vaig viure a la Vall d'Aran, però ja paro i no explico batalletes.
Felicitats dies com aquest que tot està en harmonia no sovintegen.
Una abraçada

Anònim ha dit...

Estic super contenta d'aquesta primera sortida en parella, segurament no la ultima ......... per cert, jo que no he fet mai rando em feu embeja sana de veure el vostre dia, petons als nens.

Anònim ha dit...

Per cert les fotos del nens son genials, sobretot la del Guillem amb els esquis tot i que no es el meu fillol
Eli, El missatge d'abans també es meu

Isidre Escorihuela ha dit...

Felicitats per tot plegat!!!!

Xavi ha dit...

Hola Nyapus! Jo diumenge passat igual que tú, sortida de l'any amb la mestressa, al Coma de Varilles. Fins la propera passaran dies...
Aviam si quedem algun dia amb l'alpinista d'Organyà i anem a fer algun cimet amb esquís.
Vagi bé!

Unknown ha dit...

Company! Ja era hora d'aquesta sortida!!!! (no heu esmentat qui us va fer de cangur...! tinc curiositat... què paisha...?)
l'Ari va esquiar l'altre dia per München... almenys per treure's l'espineta... però de rando res de res...
D'aquí poc les dues bestioletes us seguiran, i en menys us fotran canya...!

Apa records!

edunz ha dit...

ei genial! segur que el cangur també li ha trobat el gust i tindreu més dies!
ostres, la setmana passda i en el que va d'hivern era LA SETMANA... dies boníssims, neu al punt, meteo excel.lent... i jo currant sense chance!
va, a veure si ens veiem aviat!

ALBERT ha dit...

Mingo: Les teves "batalletes" que dius tu són lliçons per mi. Explica les que vulguis.

Eli: Ets un SOL.

Isidre: Gràcies paquitu.

Xavi:M?atrau molt la teva proposta. Quan digueu!!!

Xesco: Lo del canguro és molt fàcil, és diu GUARDERIA COMUNAL i són 300 euros al mes.

Edu: No em fas gens de llàstima!! Ja m'agradaria a mi sortir la meitad que tu!