divendres, 7 de novembre del 2008

EL PORT DE SIGUER



Pronunciant la R i amb la È oberta.

És al·lucinant. 7 de Novembre i aquí ho veieu companys i companyes: PAQUET ON. Amb el Titanel, avui ens em enfilat fins aquest collet tant típic de la Vall d'Ordino. Que, fer això amb el Titanel, és com anar a fer la Bàlsam de Tigre amb el Cris Sharma però, aquesta setmana li tocava fer repòs i per això no li ha importat venir amb mi. Pujada bona, amb força neu i calçant els esquis a deu minuts del cotxe. Obrim traça tot el camí i el paisatge que en envolta, com podeu veure a les fotos, és digne d'un Febrer d'Alaska. Que ens esta passant? Serà l'efecte Obama?


Baixada per oblidar, perquè enganyar-nos? Neu crosta mig transformada i difícil encadenar 2 salts seguits. Viratges impossibles. Si el que voleu és gaudir esquiant, cosa més que comprensible, millor anar a pistes de moment.

Així que donem la temporada oficial per inaugurada i tant de bo continuï per aquest camí durant molts anys. De fet ja em pujat un parell de cops a pista però això d'avui ja s'assembla més al nostre concepte d'esquí de muntanya.




L'estany blau esta flipant. Encara no s'ha gelat i ja te un metre de neu al seu voltant! Que algú li ho expliqui.

2 comentaris:

DAVID LEDESMA ha dit...

Albert!!

això s'apropa!
Masella obre aquest finde ja.

Efecte Obama? No hi havia pensat...
Sigui com sigui que no pari de caure a veure si puc estrenar els fat aquest any!!

Enguany telemark a fondo!!

abraçada

Anònim ha dit...

Hvala za intiresny Blog