dimecres, 16 de gener del 2008

HA NEVAT UNA MICA

I si, es que fa uns dies que vaig de cul i no trobo el temps i la inspiració per postejar coses decents. M'apreten des de Barcelona perquè actualitzi sobre les condicions a Arcalís i així intentaré fer-ho. Primer de tot dir-vos que Dissabte em vaig passar mitja hora palejant la neu de les escales de la botiga mentres, de fons, sentia el BUMS del explosius que l'estació fa servir per la prevenció d'allaus (no se per què Peró, aquest soroll, em fa bullir la sang, per no dir una altra cosa...)

Les màquines que ens permeten pujar a esquiar.GRACIES. La part baixa. El personal esperant per anar a treballar.

Desprès, em vaig tenir que esperar mitja hora al peu del TK1 ja que la passió no em va fer pensar en mirar el rellotge i a dos quarts de nou estava, feliçment, al peu del TK1, pensant que clar , "a mi em deixaran passar". Doncs no. Mitja hora de menjar-me les ungles mirant com les ratracs i les màquines del govern ho posaven tot a punt per l'arribada dels esquiadors de cap de setmana i finalment vaig ser el primer client a pujar per el TK1. Havia nevat una quantitat força decent pel que ens té acostumats darrerament. "Uns trenta de mitja" em va dir el pister responsable de passar el resum MTO a França.

El menjar pel bar de La Coma. Una familia de fanàtics, dels que no fallen mai.

Total, que salvant algun tauró (com diu l'amic Noguera), estava tot força esquiable. Fins i tot el bosc del U estava disfrutón. Per mala sort, se'm van acabar les piles de la càmara i només tinc fotos de l'estona que vaig estar esperant a que obrissin. Sis baixadetes i cap a la botiga que és Dissabte i la consciencia apreta. Diumenge al matí, ja nomes vaig tenir que esperar cinc minutets a que obrissin la cadira que ens dona accés a la part alta (vaig mirar el rellotge, i a més, el dia abans ja havia apagat una mica les brasses freeriders que porto dins). La part alta ja no estava tant bé com el bosc del U el dia abans. Neu ventada i un pel humida. Però va valdre la pena pujar, fer tres baixades i marxar a treballar. Els racons aquells que ens coneixem de sempre et donen prou satisfacció com per marxar a gust. Diumenge van tornar a obrir el sector de Creussans, però jo ja havia marxat. De totes maneres gràcies a aquesta obertura, hem treballat una mica tapant forats de soles de fanàtics. Encara falta neu. Els taurons naden per tots els sectors i us asseguro que quan n'agafeu un, el Josep, es frega les mans amb la seva màquina de fer esquis nova. Avui ha nevat poquet. Uns tres o quatre cm. a la botiga.

Abans de les deu, ja estava així tot.Alguna traça és meva.

Avui no he pujat. Ahir si i, per pista, vaig disfrutar molt. Fora pista, no mata. A veure si torna a nevar. OJO AL DATO!: A l'estació Nord-Americana de STEAMBOAT (al Colorado), el hi ha caigut l'envejable quantitat de 222 polsades de neu. Multiplicat per 3 centímetres coma poc, feu números. La pregunta és: I nosaltres???
Diumenge a primera hora

8 comentaris:

DAVID LEDESMA ha dit...

Ispo la setmana que ve. Quin pal! Podries anar per mi.

Dissabte a primera hora em tens per Carving.

DAVID LEDESMA ha dit...

Soci! Estas viu! Ja em feies patir!

Diga-li al xoxo que marxem a Steamboat!

Diuen que dissabte entre un front, si fos aixi i cau paquetuillo per tornar a emblanquinar tot, dissabte fariem fotos (si el xoxo et deixa).

Anònim ha dit...

A Canillo està nevant neu ben blanca. la moral està al 100% demà el JP i jo anirem a esquiar sense nens.

Xao i disfruta-ho

Eli B.S.

Anònim ha dit...

David, que pasa? Pirata del Caribe?aVUI dEU NI dÓ!!! Xaval. No tinc fotos perque estic probant un juguet nou que tinc...:) pero vaya matí. No és Steamboat, pero si aquell Arcalís que tu coneixes. Tio, no pic penjar comentaris al teu blog. Dios es Freerider!!

Eli, aprofiteu amb el JP que ara torne a venir la feina. Espero hagueu fet una bona esquiada, com jo a Arcalís aquest matí.

Anònim ha dit...

Hem disfrutat molt anant de Canillo fins al Pas malgrat que ara ja torna a ploure.

Eli B.S.

FLIPADITS ha dit...

I JO A PAL QUIN PAL LA NEU NO VALIA NI UN RAL ...ES NORMAL

Anònim ha dit...

A Stemboat hi cau el que aquí en 5 anys. Que hi farem, ens haurem de reencarnar en Ianquis el proper cop.

Anònim ha dit...

Eata plovent i la neu que hi havia davant la botiga s'ha fos. Fa calor. El dia que otorguin re-encarnaments, intentaré que no em toqui el de Yanqui. Canadenc, millor.