dissabte, 5 d’abril del 2008

REDRUM AL CAP DEL RAS

Comencem a treure la pols de les articulacions desprès d'un hivern especialment sedentari i decidim fer-ho amb aquesta via aprofitant que l'estiu no ha arribat i que la climatologia encara ho permet. Al mateix temps, conec una escola nova per a mi i escalem aquesta via molt popular degut, sobretot, a la difusió mediàtica de la fotogènica travessia del tercer llarg. La via, 275 m 6c Ae (V obli), la vaig trobar en general guapa, tret d'algun petit tram brut. Una mica de tot: plaques, bavareses, fisures, bons cantos i ben assegurada. Tots els llargs divertits, especialment l'últim.

La foto

El fotogènic tercer llarg molt bonic però molt curt (15 m.) Vam decidir empalmar amb el següent que, per cert, té el pas més fi de la via. Una via guapa, ràpida, fàcil i ben equipadeta. 16 cintes i erres. Bé, fàcil perquè en els llarg de 6c vaig fer tres o quatre A0 seguits, si ho voleu treure amb lliure hi haureu d'anar una mica més rodats que jo. Aproximació evident d'uns 15 minuts i baixada cap a la dreta, seguint fites i desgrimpades. 45 minuts.

Cinqué llarg. Pirineus de fons..

Una reflexió: És al·lucinant com quan escales per primer cop en una escola, només pel fet d'escalar una via se't obren un ventall de nous projectes. Ara tinc controlades en aquest sector més d'una via per escalar (Tope Clàssic, Esperó Badalona, Inversió tèrmica, Fanal Nocturn...) totes del mateix perfil de la Redrum. Tanta feina i tant poc temps per fer-la. Per cert, Redrum era una tabac de liar, no? O encara és. Especialment bó l'entrepà de TONYINA AMB OLIVES que fan al bar d'Ager. Al de la carretera.

7 comentaris:

Mingo ha dit...

Hola Albert un plaer tornar-te a saludar, suposo que amb la criatura deveu tenir més feina, be de feina en donen sempre de petits i grans.
Que tal la Redrum? nosaltres vam estar el dissabte 29 a la via de l'esquerra, l'Alkaid, te la recomano, malgrat s'acabi a la feixa.
Un saludo

ALBERT ha dit...

Mingo, ja t'he llegit, ja. L'Alkaid també me l'apunto, però és que entre tu i el X. Grané tins la llista de pendents completa. La Redrum, Guapa fàcil i ràpida. I més per tu. Màquina. I al mateix temps, et treus la famosa foto.

FLIPADITS ha dit...

Caram¡ com li tiba el papi,ja cal que en fiqui les piles.Aviam si anem de passeig un dia d'aquests.

Xavi ha dit...

Bones parets per aquestes contrades, les vies que dius ja les he fet però lo de l'entrepà aquest de tonyina ho tindré en compte, és una part tant o més important que l'escalada...

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Enhorabona per la "rentrée", això de la paternitat és un grau!
La Redrum fa temps que la tinc a la llista, a veure si m'animo! ara jo segur que aniré d epet a l'A-o si és 6c, amb els 6b de la BAdalona ja vaig tenir feina...

Isidre Escorihuela ha dit...

Pareeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!
Això que vol dir que ja podrem quedar algun dia?

Llorenç ha dit...

Ja tens raó ja! en descobrir una paret, hi veus un mon al darrera! felicitats per la via! i pels bons pensaments!