dimecres, 19 de novembre del 2008

ESPERÓ BADALONA AL CAP DEL RAS

Sortim d'Andorra a les 6 del matí amb la intenció d'escalar la Reina Puig a les Bagasses, però un boira espesa, freda i humida ens fa canviar d'opinió. Enfilem cap a Àger sempre dins la mateixa boira, espesa, freda i humida. A Àger parem al bar a copiar la ressenya. 260m 6b (V obl). Moltes cintes, reunions i pedals.
Diferents panoràmiques del dia.
I aquí, voldria fer un incís culinari d'altes prestacions. Ja n'havia parlat anteriorment en el post de la Redrum: ESPECTACULAR l'entrepà de TONYINA+ANXOVES+OLIVES amb pa calent que serveixen en aquest bar que trobem al costat de la carretera principal (crec que n'hi ha un altre a l'interior del poble, però el desconec). Simplement espectacular.
El company durant diferents moments del dia.
Continuem. Fins que no som pràcticament a l'alçada de la cruïlla de Montrebei no veiem el cel. Un cel que , poc a poc, es va tapant. Passem el dia en un entrepà de núvols força curiós. La temperatura queda baixa i els dits ho noten sobretot, en el meu cas, el del sexe de la mà dreta. La via es molt guapa, un pèl massa equipada potser, però també va bé a vegades escalar vies que tinguin força xapes. Sobretot quan la inactivitat és la protagonista de l'any. La part que més em fa suar és el p..o sostre del quart llarg. Principalment perquè els pedals s'han quedat al cotxe i amb una baga sabinera no és el mateix. Al final em penjo d'un alien dels que intento portar sempre en vies desconegudes "porsiaca" que, col·loco sortint del sostre i apa.
El nostre Pirineu. La ressenya a onaclimb.com.
La via, en general, és bona tot i algun tram trencat. Una clàssica de la zona. L'altra versió dels fets, ben aviat aquí.

5 comentaris:

Isidre Escorihuela ha dit...

Que et vas deixar els pedals al cotxe ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Xavi ha dit...

Bona vieta. Això de la boira és de lo més emprenyador. Avui hem anat amb el Làtox a fer l'Aresta Idíl·lica a Peramola, amb boira inclosa, QUINA RASCA!!! sort d'alguna ullada de solet que ens reactivava una mica la circulació...

ALBERT ha dit...

Isidre, jo t'entenc, pero tu ja m'entens.

Aixó vol dir, Xavi, que aviat tindrem una bona ressenya per anar a Peramola. Ja et crec amb lo de la rasca, ja.

Mingo ha dit...

Llàstima que no fes bon temps, mira que s'esta be a Ager amb solet d'hivern. Coi Albert, fa un any les claus al cotxe, avui et deixes els pedals, (potser tenies l'intenció de probar-ho en lliure)ja callo no dic res més.
Vinga una abraçada i enhorabona, pq la via és molt maca.

ALBERT ha dit...

Mingo, m'apretes. Són coses del directe. Que te de dir que no sàpiguis...Un bon sector, aixó sí.