dimecres, 12 de maig del 2010

ANIS DEL MONO A LA PARET BUCÒLICA


Questió de començar la temporada amb un rodatge assequible en una petita nova via que tot i la discreta qualitat de la seva roca ens ha deixat un bon gust de boca. Potser el fet de passar tot l'hivern tancat i les ganes que teniem d'escalar una mica ens l'ha fet veure amb més bons ulls.
La ressenya al blog de l'Edu. No surt! Tercer llarg.

El cas és que ens apuntem una vieta prou aconsellable i que, espero, dona per trencada la crosta de 6 mesos de sequera. Empalmant llargs, en fem quatre. Dotze cintes i un joc petit d'amics mitjans que quasi no utilitzem. 3 horetes cotxe-cotxe a ritme de quarenton. Intentem recuperar el friend abandonat al segon llarg pero ens resulta impossible. Un dia que tot i començar-lo sota un cel gris i ventos, s'acaba transformant en un bonic matí de primavera.

Ay la primavera! Més i més i més...

2 comentaris:

Mingo ha dit...

Eiiiiii Albert, content de saludar-te. Per cert, no sé si no has fet activitats a la neu o que no has tingut temps d'explicar-ho.
Salut company

ALBERT ha dit...

Les dos coses Mingo, poca activitat interessant i poc temps per piular-la. Ara amb la primavera igual anirem una mica més lliures, pero entre la canalla i els negocis queda poc temps. A veure si buidem la carpeta de projectes. Records MIngo.