divendres, 20 d’agost del 2010

TAPAS SANS DALLES A LA DENT D'ORLU


Toca recuperar el temps perdut.

Estem a mitjans d'agost, s'ens acosten uns dies de vacances i ens hem de trobar per decidir cap on anem. Per aixó, acordem una agradable passejada cap aquest racó verd i bonic del nostre pirineu d'Ariega i ens enfilem a aquesta vieta de la cara est bona per rodar una miqueta i per poder anar xarlant de futurs plans. De fet, vacilavem entre aquesta i la Supersé . No sé perque ens decantem per aquesta que ja l'hem vist piulada a molts llocs i té bona pinta. Els 11 llargs es van succeïnt, mentres parlem de projectes: que si cap aquí, que si cap allà, patatim patatam...
Parlo de memoria, però si no m'equivoco amb unes deu cintes express i erres passes sobrat per aquesta via principalment de placa amb algun sostret que et fan suar la gota.


Dia sense càmara per lo que em permeto la confiança, en un món tant virtualment descontrolat, d'agafar prestades fotos d'altres llocs. Per exemple: la primera és de http://fcorpet.free.fr/Denis/Orlu-Dent-Face-SE.html, la segona de :http://ibanelterrible.blogspot.com/2008/09/dent-dorlu-tapas-sans-dalles.html i la ressenya és del Luichy. L'última esta feta amb el meu mòvil.