dijous, 21 d’abril del 2011

VIA DEL GRAN SOSTRE A LA SERRA DE ST JOAN

Amb en Latox repetim aquesta divertida via patrimoni de dos dels grans obridors de la zona. Una via que tot i ser venuda com "equipada" caldrà aplicar-se en l'autoprotecció en els llargs "fàcils". Un tercer llarg boníssim i un quart de panoràmic ens faran xalar dins del món de l'artificial equipat. El protagonista del dia, un sostre en lleugera pujada d'uns 20 metres de llarg que posarà a prova la nostra tècnica amb els pedals. Excel·lent en el cas del meu company i precària en el meu.
Hem deixat el tercer llarg amb totes les plaquetes recuperables posades, així no caldrà que en dugueu. Si algú es veu en l'irressistible necessitat de conseguir-ne alguna que ens contacti i ja li farem arribar, però si deixeu les que hi hem possat al seu lloc, les cordades que segueixin us ho agrairan. Tardem 8 hores en tornar al cotxe i en el meu cas amb els braços petats de tant tirar de les cintes, ja n'aprendem...En tot cas, una via que no deixarà indiferents als repetidors. Un bon joc complet d'amics , estreps i 20 cintes.


6 comentaris:

paca ha dit...

Aquesta es de les bones...pero es la gran desconeguda!!!!
Felicitats per la via i gracies per la repetició!
Records al "Latox"!!!!!

ALBERT ha dit...

Merci Paca, molt bona via, per disfrutar. Ves obrint que nosaltres, si podem, les repetirem, records serant donats...

Mingo ha dit...

Ei Albert enhorabona per les escalades, he vist que tb vau estar per Sant Honorat, aquesta no la coneixia, però 20 metres de sostre collons és molt.
Salut

Xavi ha dit...

Bona passejada per la vertical. Ja veig que el Jordi et va convèncer per fer anar els pedals, aquesta la tenia en ment feia dies.
A seguir tibant!
Salut

ALBERT ha dit...

Mingo, la de Sant Honorat t'agradaria molt, coneixen-te. Si hi vas agafa la ressenya de l'aproximació del X.Grané sinò et costarà. Xavi, aixó dels estreps te la seva conya, nen. Als montserratins com tu o el company no us costa tant pero a mi em va fer suar la gota gorda. Trobo a faltar les teves piulades.

Unknown ha dit...

Hola Albert!
He vist el teu blog i tot el que fas. Crec que tens el perfil perfecte per ser el Grifone dels Pirineus. Saps de què es tracta? http://www.grifone.com/grifone