divendres, 12 d’octubre del 2007

HOMEOPATIA

Avui he tornat a veure el meu planxista. La cosa ha anat així: "Això ja està. Ben soldat. Falta tot just una miqueta però molt poc. Ja no cal que portis res de guix, ni cremallera ni res. Et dono 25 sessions de reeducació i vine'm a veure passat la Puríssima que petarem la xerrada" "Dr. Haro, puc escalar?" "Esperat un mes" "Puc fer bicicleta" "No, esperat un mes" "Peró amb la de carretera no passa res, no?" "Esperat un mes". Pobre, també, si sabes... De totes maneres estic molt content. Dimarts que ve començo les sessions de reeducació a la Massana. Al Víctor. Ja sé que a Andorra darrera l'Escale tinc uns grans professionals que fan el mateix, i a més amics. Però m'és molt més pràctic a La Massana, sobretot per la feina.
La historia és que m'ha parlat del seu fill: Dídac Haro Júnior. Una bèstia el xaval. Juga a Hockey a nivell europeu. Uns setze anys. El nano, es va trencar l'escafoïde igual que jo fa un mes, tot just . Segons el DR. Haro, "Tota lesió d'escafoïde, sigui de qui sigui, de l'edat que sigui, són MÍNIM dos mesos de guix i un de reeducació" Resulta que el seu fill ja se li ha casi soldat del tot, un mes després de la lesió. Diu que amb el seu fill ha volgut provar unes pastilles homeopàtiques d'aquestes que van amb tubs rodons i que son petitetes i es fonen sota la llengua. El tio ha flipat. "Encara que el nano sigui molt jove, no és normal que se li hagi soldat tan ràpid. M'estic plantejant de receptar-ho a tothom" (1.80€ i a sobre ho paga la CASS). Només TRES CONDICIONS:

1) No prendre cafè durant el tractament

2) Prendre les pastilles a una hora de distancia, mínim, de qualsevol repàs. Abans o després. 2 cada 12 hores.

3) No prendre res de MENTOL durant el tractament. Hi ha unes pastes de dents que són especials per aquestes coses.

Jo per si un cas m'ho he comprat i ho prendré durant un més. Seguint els seus consells. Es diuen SYMPHYTUM OFFICINALE 5ch (hi ha diferents números, crec). Dels Laboratoris BOIRON. És tot. He pensat que era interessant de comentar-ho. Ja arriba l'hivern. O NO!!
Foto: David Ledesma

1 comentari:

FLIPADITS ha dit...

Solda ostia solda puto escafloides que falte gent per els peus de via