dissabte, 17 de novembre de 2007

VIA DELS PENSIONISTES AL MONT-ROIG


Aquest matí, a les set i deu, a la Seu, hi feia -10ºc. A Organyà, a les vuit, -6ºc i a Balaguer a les nou -7ºc. Tot això m'ho dic a mí mateix, perqué no s'he m'instal·li el remordiment ja que la intenció per el dia d'avui era fer la Promio-Molero a Roca Regina i el termòmetre ens ha fet canviar d'idea. Primer, que si Cap del Ras que si Sant llorenç de Montgaï que si una cosa o l'altra i finalment hem acabat allà dalt , al simpàtic refugi El Buho al cap del Mont-Roig que, ho tinc que dir, no hi havia estat mai i m'ha agradat molt. I és que en Latox és un sibarita de l'Escalada, el cabron.

Primer llarg. La part alta de la paret des de R1. Segon llarg.

Tot i fer -3ºC al deixar el cotxe a les deu, i l'estiuenca temperatura de +2ºC al arribar a quarts de tres, no hem passat massa fred. Una mica. El PRIMALOFT s'ho ha currat. La via, guapa. Reunions bomba. Bona roca. Si no porteu motxilla, millor. Un primer llarg curiós de Diedre-Fissura o Fissura-Diedre, no sé. Llarg guapo i ben equipat. Canvi de reunió cap a la dreta i placa vertical d'aquelles tontes de V+ de l'any 1982. Una tirada més de cinquè. I un últim llarg divertit. NYAPUSGUAPUS al sortir de la erre. Sort que el company s'ha posat el vestit de gala que fa falta en aquestes ocasions i s'ho ha ventilat en un tres-i-no-rès. 30 metres de Ae amb burils del mateix any i parabolts nous (la via ha estat reequipada, i s'agraeix), però encara hi queda algun testimoni del que feien en aquella època. Val la pena portar algun cordinillo o "cintajo" per solucionar paranys a l'últim llarg. 15-20 cintes, bagues llargues, pedals i algun alien opcional.


Primer llarg. Últim llarg.

En resum, una via guapa. 40, 40, 30, 30 metres. Curta, però guapa. Sempre es pot completar amb alguna de les moltes vies que hi ha per la zona. Avui, no. Feia massa fred. Teniu TOTES les ressenyes a la Fonda que hi ha a Sant Llorenç, al costat del llac. Allà he fet la foto de la ressenya que us adjunto. Quan he arribat a casa, la Gemma (que ja està de casi sis, la guapa) m'ha dit: "Si l'haguessis tret de la carpeta, la foto de la ressenya t'hagués quedat millor". Té raó. Sempre hem fa quedar malament. Je Je Je!

Refugi El Buho. Última R amb Camarasa de fons.

AH! per cert, els que vulgueu saber que és el PRIMALOFT, només teniu que passar per CARVING ESPORTS, a la Cortinada, Vall d'Ordino pels que veniu de més lluny, i us farem una sutil, agradable i sempre desinteressada:) presentació sobre l'evolució dels materials tèxtils de muntanya. I no enredem mai a ningú. Ara ens vé l'època de treballar i passar estonetes menjant-nos les ungles tot llegint el que escalen els altres.

Camarasa amb la paret de fons.

4 comentaris:

Isidre Escorihuela ha dit...

CABRÓ, si si amb majúscules quin fart de tibar que et fots. Aquesta me l'apunto és veu molt guapa. Es fa be? Molt ferro?.
Nen haviam si quedem algun dia...
Salut

ALBERT ha dit...

Isidre, m�qina. El dia que escali la mitat que tu, ja estar� content. Guapa via, recomanable. Jo vaig posar un alien perque soc un cagat, pero sense res tamb� es passa. Ara, a toro passat, jo no el posaria. Els �ltims tres kms de pista, nom�s aptes per 4x4. Sin� Sanfernando. Tenies ra� tu que a Regina faria massa fred. Suposo. Cuida't l'espatlla i treballa una mica. Vedell.

Pep Aguareles ha dit...

...molt bé, molt bé, tu no perds el temps... encara tinc que passar pel cd, pero vaig de c.., ara suposo que et toca a tu, a veure la neu?... escolta mira't aquesta adreça
(http://ignasipiades.blogspot.com/2007/08/reequipament-via-xelo-bam-roca-narieda.html
...no se, si t'animes m'agradaria fer-la, i aquesta vegada tiro de valent, ji,ji...igual tu ja l'has fet... cuidat...ojo als nyapus..

Anònim ha dit...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]list of microsoft software, [url=http://firgonbares.net/]very cheap software[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] nero 9 torrent download oem software licenses
software market in canada [url=http://firgonbares.net/]buy bulk email software[/url] downloadable softwares
[url=http://firgonbares.net/]cheap oem software downloads[/url] download microsoft office 2003 free
[url=http://firgonbares.net/]buy cheap coreldraw graphics suite x4 at low price[/url] cheap xp pro software
buy pirated softwares [url=http://firgonbares.net/]PACK-1 Adobe[/b]